Tryggt och säkert i stadshuset efter sprängningen

?? Pressträff.JPG

Vid kl 23 onsdag kväll inträffade en sprängning vid stadshuset i Landskrona. Ingen person har kommit till skada, men fastigheten har fått materiella skador. Arbetet i stadshuset fortsätter nu som vanligt.

Sprängladdningen var placerad framför entrén i Landskrona stadshus i går kväll vid kl 23. Sprängningen orsakade ingen personskada, men fastigheten har fått materiella skador.

- Vi har gjort bedömningen att det är tryggt och säkert i stadshuset och att arbetet kan pågå som normalt, och det gör det, säger Göran Tesfai Magnusson Skoglund, tf säkerhetschef Landskrona stad. 

 Klockan 9 på torsdag morgon samlades alla Landskrona stads anställda för information om händelsen. Landskrona stad erbjuder stöd till de anställda och arbetar tillsammans med polisen med trygghets- och säkerhetsåtgärder.

- Jag har en stor förhoppning och förväntan på att de skyldiga kommer att gripas, säger Torkild Strandberg (L), kommunstyrelsens ordförande i Landskrona.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.