Logistikföretag inom livsmedel etablerar sig i Landskrona

Logicenters Kronan.jpg

I september i år flyttar den tyska livsmedelsdistributören Nagel-Group sitt svenska kontor från Malmö till Landskrona. Nagel-Group flyttar in i Logicenters fastighet i Kronans företagspark vid E6 Landskrona södra.

När Nagel-Group etablerar sig i Logicenters fastighet på Kronans företagsområde innebär det att ett 30-tal arbetstillfällen flyttar till Landskrona.

– Vi är glada över att ännu ett internationellt företag sett möjligheterna med placering i Landskrona, mitt i Öresundsregionen. Vi hoppas kunna bidra till att etableringen får en bra start och vara behjälpliga med det som Nagel har behov av för att känna sig välkomna och kunna expandera som planerat, säger Anna Classon, tillväxt- och näringslivschef i Landskrona stad.

Nagel-Group flyttar in i Logicenters fastighet som ligger intill motorväg E6 vid avfarten Landskrona södra. I fastigheten finns redan Airshoppen som hyresgäst.

– Vi ser fram emot att flytta in i vår nya logistikanläggning och kunna fortsätta växa i Landskrona. Anläggningens strategiska läge lämpar sig perfekt för oss, med goda kommunikationer till hela södra Sverige och norra Europa befäster vi vår närvaro i norra Europa. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med både Logicenters och Landskrona stad, säger Hans-Joachim Brockmeyer, Head of Direct på Nagel-Group.

Planen är att Nagel-Group flyttar in i Logicenters fastighet i september i år.

Foto: Logicenter.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Maria André