Unga gatuartister i staden

7 unga har beviljats feriepraktik med inriktning: kultur, de går under namnet Project Boulevard och är nu inne på deras tredje och sista vecka. De har repat intensivt och uppträtt på gator och torg i Landskrona och Malmö. Här kan ni ta del av den sista veckans körschema för deras uppträdande!

Project Boulevard består av unga kulturaktiva som praktiserar som professionella gatuartister under tre veckor under ledning av en producent. Gruppen unga som fått denna nya form av feriepraktik har erfarenheter inom dans, fotografi, akrobatik, poesi, manusförfattande, musik, sång och scenografi.

Se de uppträda på följande platser denna vecka

  • Tisdag: kl 10.30 Utanför China Palace/ gågatan, kl 13.00 Vid stationen
  • Onsdag: kl 10.30 Utanför H&M/ gågatan, kl 14.00 C/O Kolonin
  • Torsdag: Hven hela dagen
  • Fredag: kl 10.30 Rådhustorget, kl 13.00 Slottscaféet

Deltar även i Gatuteaterfestivalen 1-3 augusti

Project Bouelvard har repat i Landskrona Teaters lokaler och haft bland annat clowner och professionell målare som inspirerat de och gett de användbara tekniker till deras uppträdanden. Project Boulevard kan du även se uppträda under Gatuteaterfestivalen den 1-3 augusti.

Feriepraktik: kultur är ett samarbete mellan Kulturstöd Unga, fritids- och kulturförvaltningen som står för projektledning och anställning av producent, och Sektionen Unga Vuxna, individ- och familjeförvaltningen som står för feriepraktikanternas löner.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén