Upplev Landskrona – Landskrona stad lanserar app för smartphones

Söndagen den 13 maj lanserar Fritids- och kulturförvaltningen, Landskrona stads första mobilapp Upplev Landskrona. Appen fokuserar i första hand på alla de vandringsleder som finns i kommunen. Den finns både för iPhone och Android.

Appen som redan nu finns för nedladdning innehåller kartor med gps-funktion, informationstexter och bilder över stadens leder och slingor, men även information om var man hittar grill- och rastplatser, toaletter och bad- och fiskeplatser med mera.

Ladda ner Upplev Landskrona redan idag

Länkar för nedladdning hittar du på Vandringsleder.

– Upplev Landskrona ger oss nya möjligheter att informera och inspirera människor till att upptäcka Landskronas vackra natur och omgivningar, vare sig dessa personer är från Landskrona eller kommer som besökare. Vår förhoppning är även att framöver kunna utveckla appen till en komplett Landskrona-app, med information om stadens kulturliv, shopping och aktiviteter. Det hade ju varit jätteroligt att kunna lansera en ny version av appen i anslutning till det kommande 600-årsjubileet! berättar Tom Sörensson som är verksamhetsutvecklare på Fritids- och kulturförvaltningen, Landskrona stad.

Kom och ha skoj med oss den 13 maj

Den 13 maj klockan11.00-14.00 inviger Fritids- och kulturförvaltningen appen Upplev Landskrona. Plats: Borstahusens camping

Invigningen sker genom en härlig aktivitetsdag på stranden! Förutom tillfälle att prova olika aktiviteter såsom geocashing, drakflygning, boule, stavgång med uppvärmning tillsammans med Friskis & Svettis och mycket mer bjuder förvaltningen på grillad korv med bröd.

Program 13 maj

11.00 Genomgång app och framtidsplaner
11.15 Uppvärming med Friskis & Svettis
11.30 Start stavgång
 Start guidad tur (ca 1 h)
 Boule, geocaching, drakflygning
12.30 Korv- och pinnbrödsgrillning

Medverkande föreningar är West Winds IK och Friskis & Svettis.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén