Uppskattat besök från Kina på Ven

Alpackor, kina, ven.JPG

Under torsdagen besökte en grupp med 20 kineser ön Ven. Bakgrunden är att Volvo genomfört en kampanj i Kina där personer som köpt en av deras nya bilar fått möjlighet att följa med till Sverige och under fem dagar för att uppleva olika platser.

Från Stockholm åkte gruppen till Göteborg för besök i Torslandafabriken där bilen byggs. Efter västkusten och skärgårdsupplevelser var det dags för avslutning på Ven innan deltagarna flyger hem igen från Köpenhamn. På Ven fick de uppleva lugnet och den vackra naturen. Det blev också en snabbguidning genom whiskydestilleriet på Spirit of Hven och en avslutande stund med de populära och tillgivna alpackorna.

Spirit of Hven är en av aktörerna som frekvent börjat arbeta med den kinesiska marknaden tillsammans med stadens tillväxt- och näringslivsavdelning. Om två veckor kommer en ny grupp till Ven bestående av kinesiska researrangörer som ordnar resor till Sverige.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Nina Persson Kerr