Välfyllt program på Landskrona teater i vår

Det är ett välfyllt och varierat program för Landskrona teater i vår. Närmst blir det jazzcafé med Malene Mortensen. Våra populära StåUpp-kvällar kommer tillbaka samt de välbesökta sändingarna från Metropolitan i New York.

Det blir en händelserik vår på Landskrona teater, som bjuder på ett varierat program med allt från komedi och jazz till opera och familjeföreställningar.

StåUpp Landskrona

Humorklubben Oslipat gjorde succé på teatern under hösten och återvänder nu med fler roliga, galna och stundtals obekväma föreställningar. Det första tillfället är den 18 februari. På scenen står då Ola Söderholm, Johanna Wagrell och Henrik Mattisson.

En komisk depression

Veckan därpå, 26 februari, intar Nour El Refai salongen med föreställningen En komisk depression. Det är en ärlig och vass humorföreställning som beskrivs som ”en grymt deppig och rolig kväll, fylld av igenkänning och briljant humor”.

Jazz på kvällar och på lördagscafét

De återkommande jazzcaféerna och lördagscaféerna fortsätter att leverera skön musik under 2016. Första jazzcaféet är den 3 februari med Malene Mortensen som bland annat spelat med Avishai Cohen och Kid Creole and the Coconuts. Vårens första lördagscaféet är lördagen den 13 februari med bland annat Svante Sjöblom.

Opera, musikal och lite klassiskt

Vi sänder Madame Butterfly live från Metropolitan i New York 2 april. Men innan det får vi besök av Malmö opera med musikalen My Fair Lady. My Fair Lady spelas 18 och 19 mars. Missa inte heller Vindla String Quartet med Lina Nyberg och David Stackenäs som med Aerials – ett spännande musikaliskt samarbete med stråkkvartett i fokus besöker Landskrona teater 9 mars.

Kul för hela familjen

Nytt för i år är de familjelördagar som arrangeras i anslutning till vårens familjeföreställningar. Här kan familjer pyssla, fika godaste pannkakorna och såklart se spännande, rolig, läskig, tramsig och alldeles underbar teater! Familjelördagen pågår mellan 12.00-14.00 i teatercaféet och följs sedan av en familjeföreställning i salongen. Datum för vårens familjelördagar och föreställningar:

  • 20/2 Edward Tulanes fantastiska resa (från 7 år)´
  • 12/3 Jag vill ha min hatt! (från 5 år)
  • 16/4 Är du levande? (från 6 år)

Hela programmet

Läs mer på Landskrona teaters sidor där du även hittar vårens program

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén