Vi söker dig som vill bli klassfarmor eller klassfarfar som stöd till skolbarn

Du som vill vara med och skapa en bättre skoldag samt öka tryggheten för våra skolbarn i Landskrona har möjlighet att ställa upp som klassfarmor eller klassfarfar.

Är du pensionär och skulle vilja vara ett stöd för barn i våra klassrum? Eller du kanske känner någon pensionär som du tror är intresserad?

Vi söker nu personer som är intresserade att vara klassfarmor- eller farfar. Som klassfarmor/klassfarfar är du inte en extra lärarresurs utan är med och bidrar till att skapa en trygghet genom att finnas till för barnen.

Vill du veta mer? Kontakt vår trygghetssamorndare Annika Wågsäter, 0418-47 02 09.

Mer information finns på vår sida om trygghet – där finns även information om andra sätt att engagera sig i att göra Landskrona till en ännu bättre stad.

I Om Landskrona för Landskrona kan du även läsa en intervju med tvillingsystrarna Inger och Gunnel Karlsson som båda är klassfarmödrar på Pilängsskolan. Du hittar artikeln på sidan 7.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén