En digital resa i Landskronas trygghetszoner

?? bild nyhet hemsida.jpg

Under perioden 15 februari till 5 mars kan du med hjälp av din mobiltelefon, surfplatta eller dator markera, kommentera och skicka in var i Landskrona som du upplever att det är tryggt eller otryggt.

Morgonen den 15 februari öppnar vi upp landskrona.se/trygghetszoner för alla landskronabor. På din dator, mobiltelefon eller surfplatta kan du då via en inbäddad karta markera de platser som du upplever som mer eller mindre trygga med avseende på: belysning, sikt, underhåll och nerskräpning. Sök på gatunamn eller direkt i kartan för att placera ut din markering. 

Alla är välkomna att delta mellan den 15 februari och 5 mars. Datainsamlingen är anonym och resultatet kommer att redovisas i en rapport senare i vår, på stadens hemsida.

Så hjälp oss på Landskrona stad att få en inblick i din vardag genom att ta oss med på en digital resa i ditt Landskrona!

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Elisabeth Axelsson