Vinterbada på Citadellbadet

vintercitadellet.jpg

Nu närmar sig vintersäsongen med bad på Citadellbadet. Du som vill vinterbada kan tre gånger i veckan ta dig ett dopp i hoppbassängen för att sedan värma dig i bastun. På Citadellbadet startar vintern redan torsdagen 22 september. Nytt för i år är att du nu kan lösa biljett för enstaka besök.

Hösten är på ingång och Citadellbadet i Landskrona har inte mer än hunnit stänga för sommaren förrän det är dags att slå upp grindarna igen. Fast nu gäller det vinterbad och bastubad.

Öppet torsdag-lördag varje vecka

Från och med torsdagen den 22 september 2016 och fram till den 8 april 2017 erbjuder Citadellbadet vinterbad. Badet håller öppet torsdag till lördag med differentierade tider för dam och herr. Anledningen till att damer och herrar har olika tider beror på att en del vinterbadare väljer att bada nakna. På fredag är det gemensamt bad.

Lös säsongskort eller engångsbiljett

Ett säsongskort för vinterbad kostar 750 kronor och inträde sker med tagg. Nytt för kommande säsong är att badgästerna kan köpa engångsbiljetter. Biljett för endast ett bastutillfälle kostar 30 kronor. Karlslundsbadet säljer biljetter och taggar. Försäljningen är redan igång. Vinterbad är endast för vuxna över 18 år.

Badet är under vintersäsongen obemannat men med sporadisk tillsyn. Städningen fungerar som vanligt under perioden.

Öppettider för vinterbad på Citadellbadet

Torsdagar och lördagar
Herrar 08.00 - 13.00
Damer 13.00 - 17.00

Fredagar
Mix, herrar och damer 17.00 - 20.00

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén