Våra utbildningar i korthet

Vi tar dina framtidsinvesteringar på största tänkbara allvar. Låt oss hjälpa dig förverkliga dina ambitioner - oavsett om de är akademiska, yrkesinriktade eller idrottsliga.

Ett stenkast från caféer, shoppingstråk och den havsnära stadskärnan ligger Landskronas gymnasieskola Öresundsgymnasiet. Skolan välkomnar elever från hela kommunen, nordvästra Skåne och till och med Sverige eftersom du hittar nationella idrottsutbildningar i golf och fotboll med möjlighet till elevboende hos oss.

Rätt förutsättningar för fortsatta framgångar

Det nära samarbetet med Sveriges främsta universitet, branschorganisationer och regionala arbetsgivare ger rätt förutsättningar för framgång en lång tid framöver.

Landskronas attraktiva läge mitt Europa i den expansiva Öresundsregionen märks inte minst i näringslivets satsningar på staden, de omfattade byggprojekten och i det välutvecklade infrastruktur- och kollektivtrafiknät som står till pendlarnas förfogande.

Relaterat innehåll

Senast uppdaterad av Monika Torkar