Våra utbildningar i korthet

Vi tar dina framtidsinvesteringar på största tänkbara allvar. Låt oss hjälpa dig förverkliga dina ambitioner - oavsett om de är akademiska, yrkesinriktade eller idrottsliga.

Ett stenkast från caféer, shoppingstråk och den havsnära stadskärnan ligger Landskronas gymnasieskola Öresundsgymnasiet. Skolan välkomnar elever från hela kommunen, nordvästra Skåne och till och med Sverige eftersom du hittar nationella idrottsutbildningar i golf och fotboll hos oss.

Rätt förutsättning för fortsatt framgång

Det nära samarbetet med Sveriges främsta universitet, branschorganisationer och regionala arbetsgivare ger rätt förutsättningar för framgång en lång tid framöver. 

Landskronas attraktiva läge mitt Europa i den expansiva Öresundsregionen märks inte minst i näringslivets satsningar på staden, de omfattade byggprojekten och i det välutvecklade infrastruktur- och kollektivtrafiknät som står till pendlarnas förfogande.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Relaterat innehåll  
Relaterat innehåll

Senast uppdaterad av Malin van 't Wout