Kommunens aktivitetsansvar - KAA

Kommunen har aktivitetsansvar för ungdomar som är 16 till 19 år och inte går i gymnasieskola eller gymnasiesärskola. På KAA i Landskrona kan dessa ungdomar och deras vårdnadshavare få råd och hjälp.

Är du en av de unga i Landskrona som varken jobbar eller pluggar och som inte riktigt vet vad du ska göra? Kom till oss på KAA och få inspiration, motivation och en vänlig knuff i rätt riktning. Vi tror på dig!

KAA finns på Norra Långgatan 17. Vi vill få kontakt med alla ungdomar mellan 16-19 år som inte är aktiverad i skola, arbete eller annat som kan jämföras.

Vi hjälper dig komma vidare

Hos oss får du hjälp att navigera rätt! Se möjligheter i stället för hinder. Vi ger dig extra kraft som rustar dig för att komma tillbaka till studier och vidare ut i arbetslivet. Ta vara på möjligheten!

Hos oss spelar det ingen roll om du vet precis vad du vill göra eller inte har någon aning! Vi hjälper dig att hitta din väg framåt och lär dig mer om hur du skapar en vardag som får dig att må bra. Du får konkreta tips och visar dig möjligheterna till att nå just din dröm.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakta oss på KAA  
Kontakta oss på KAA

Besöksadress

Ödmanssonsgatan 12
(ÖV-huset), vån 3

Studie- och yrkesvägledare

Ingela Angelin
0418-47 30 48
ingela.angelin@landskrona.se

Cecilia Lindberg
0418-47 01 03
cecilia.lindberg@landskrona.se

Hitta till KAA  
Hitta till KAA

Någon mellan 16 - 19 år?

Vet du någon som är mellan 16 och 19 år, och som behöver vår hjälp? Kontakta oss gärna via mejl eller telefon, se längre upp.

Senast uppdaterad av Öresundsgymnasiet