Skolan och samarbete med elev/vårdnadshavare

Vi tror på ett gott samarbete mellan skola och hem.

Skolan och ni som vårdnadshavare har ett gemensamt ansvar för er dotters/sons skolgång. Vi vill tillsammans skapa de bästa möjliga förutsättningarna för hennes/hans utveckling och lärande.

Pedagoger informerar er om er dotters/sons skolsituation, trivsel och kunskapsutveckling. Vi vill också att ni ska få ta del av vad vi arbetar med i skolan och detta görs bl.a. genom:

- Veckoplanering

- Utvecklingssamtal en gång per termin, fler möten vid behov

- Föräldramöte/Öppet hus

- Rektorsbrev

- Hemsida

- IUP, betyg, omdöme på Familjeportal

Stort tack till alla föräldrar som stöttar era barn i deras skolarbete så att de ska lyckas. Att lyckas är inget man bara gör, utan det krävs engagemang, uppmuntran, tillit och egen ansträngning!

Senast uppdaterad av Sandåkerskolan