Se & göra


Lättläst sida

Landskrona erbjuder ett rikt kultur- och fritidsutbud för hela familjen. Här har vi samlat information om vad du som boende eller besökare kan se och göra i staden.

I Landskrona är det gångavstånd till det mesta. Upplev fantastiska fynd och minnen från förr på Landskrona museum, promenera längs med Skåneleden från centrum till badplatserna i Borstahusen och Lill-Olas eller delta i ett eller flera av stadens många evenemang.

 

Ett stenkast från Landskrona museum finner du Landskrona konsthall och magnifika Citadellet, en av Nordens bäst bevarade 1500-talsfästningar. Besök gärna Citadellets vackra koloniområde och Rothoffs museikoloni – den enda av sitt slag i Sverige.

Det är fri entré till flera av stadens kulturverksamheter och det finns många kostnadsfria alternativ för den aktiva idrottaren. Varför inte lära dig åka skateboard i skateparken Lagunen eller träna på ett av våra utomhusgym? 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Relaterat innehåll  
Relaterat innehåll

Senast uppdaterad av Anne-Marie Fäldt