Se & göra


Lättläst sida

Landskrona erbjuder ett rikt kultur- och fritidsutbud för hela familjen. Här har vi samlat information om vad du som boende eller besökare kan se och göra i staden.

I Landskrona är det gångavstånd till det mesta. Upplev fantastiska fynd och minnen från förr på Landskrona museum, promenera längs med Skåneleden från centrum till badplatserna i Borstahusen och Lill-Olas eller delta i ett eller flera av stadens många sommarevenemang.

Ett stenkast från Landskrona museum finner du Landskrona konsthall och magnifika Citadellet, en av Nordens bäst bevarade 1500-talsfästningar. Missa inte att titta förbi Citadellets vackra koloniområde och Rothoffs museikoloni – den enda av sitt slag i Sverige.

Det är fri entré till flera av stadens kulturverksamheter och det finns många kostnadsfria alternativ för den aktiva idrottaren. Varför inte lära dig åka skateboard i skateparken Lagunen eller träna på ett av våra tre utomhusgym i sommar? 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Evenemangskalender  
Evenemangskalender