Njut av en god middag och dryck!

Både Landskrona och Ven erbjuder förstklassiga restauranger och krogar för den kräsne.

Norr om Landskrona ligger Örenäs Slott där du kan avnjuta middagen i unik slottsmiljö. Vid Borstahusens gamla fiskeläge ligger Pumphuset med en fantastisk utsikt över Öresund och strax intill Erikstorps Kungsgård med den erkände kocken Daniel Berlin. På ön Ven hittar du Restaurang Ella som serverar fisk och skaldjur samt Pumpans café & restaurang. De fyra sistnämnda är alla med i Whiteguide. Även Bread on Wine på Ven är en unik restaurang som serverar tapas och erbjuder över 300 olika sorters vin.

Destilleriet Spirit of Hven Backafallsbyn som ligger på Ven är en av världens minsta familjeägda Pot Still destilleri där allt från mäskning till jäsning, destillering samt ekfatslagring och buteljering sker under samma tak. Destilleriet erbjuder både guidade visningar och whiskyprovningar.
Landskrona har också två lokala ölbryggerier, Brygghuset Finn och Brekeriet.

Här får du fler tips på mat & dryck

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

 

Kontakta oss
Ring eller maila oss så hjälper vi dig med dina turistiska frågor om Landskrona och Ven. 

Våra telefontider är mån-fre 10-13. Om vi inte har möjlighet att svara så lämna ett meddelande så ringer vi upp så fort vi kan. 

+ 46 (0)418-47 30 00

visit@landskrona.se 

Besök våra InfoPoints

Senast uppdaterad av Malin van 't Wout