Inredning, design och hantverk

Om du är intresserad av inredning, design och hantverk har vi flera butiker som vi rekommenderar både i Landskrona och på Ven. Bra att tänka på är att butikerna på Ven främst har öppet under sommaren men en del har försäljning online.

I centrala Landskrona ligger blomster och inredningsbutiken Skumpa & Spaljé som erbjuder både gamla och nya saker i en vacker och spännande kombination.

Precis intill finns Hemslöjden Skåne med sin butik och utställningslokal. Här finns det mesta till olika sorters handarbete samt färdiga alster att köpa. 

Landskrona museum har en välsorteras butik med designprodukter. Museet visar varje år flera tillfälliga utställningar men har också fasta utställningar inom reklam, Fredrik Reuterswärd, lekutställning för barn och Landskronas historia. 

Påulander Design ligger mitt på gågatan och är livstilsbutiken med svenska, danska och norska romantiska klädmärken och inredning från bl.a. Miljögården och House Doctor. 

Intill ovan butik ligger Royal Design som säljer porslin, inredning, smycken mm från välkända designmärken. 

I Glumslöv, norr om Landskrona hittar du Hillesdal inredning och café. Sitt ner och fika på caféet som erbjuder en fantastik utsikt över sundet och shoppa i butiken. 

I Vallåkra utanför Landskrona ligger Enkla Ting. I butiken finner du både kläder och inredning och på caféet kan du njuta av kaffe och hembakat. 

På Ven får du inte missa ett besök hos guldsmeden Malin Ljung som tillverkar konstnärliga smycken. 

I trädgårdsgalleriet Cassiopeia  på Ven säljer Anna Moline sina egna keramikföremål. 

Ninna Mandins butik ligger i Bäckvikens hamn på Ven. Här kan du köpa hennes egentillverkade silversmycken. 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.