Sveriges bästa havsfiskevatten

I djuphålorna mellan Landskrona och Ven finns Sveriges bästa havsfiskevatten. Landskronabåtarna arrangerar fisketurer varje dag året om för både proffs och barnfamiljer.


Med rymliga båtar, erfaren och kunnig besättning skapas de bästa förutsättningarna för en god fångst. De vanligaste arterna är rödspätta, skrubba och sandskädda, men du kan också få kolja, vitling, lerskädda, piggvar, slätvar, simpa och torsk brukar också komma upp. Oavsett vilken årstid och vilket fiske du testar är där garanti för ett trevligt och framgångsriks fiskeäventyr. 
Landskronabåtarna

I historisk miljö, mitt i centrala Landskrona kan du fiska regnbåge i Citadellets vallgrav. Du köper ditt fiskekort på kontoret inne på Citadellområdet.
Put-and-take-fiske i vallgraven

I Saxån/Braån söder om Landskrona kan du fiska bland annat abborre, gädda, och regnbåge. Längs ån frodas växtligheten och här trivs också många olika fågelarter. Fiskekort krävs.
Fiske i Saxån/Braån

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.