Alae OBS! Inställt

Område: Landskrona Plats: Landskrona teater Kategori: Musik, Kultur, Dans

Kära publik!

Kulturförvaltningen och Landskrona teater har fattat beslut om att tillfälligt göra uppehåll i den publika verksamheten. Inga föreställningar eller andra publika arrangemang kommer att äga rum under perioden fram till den 31 maj 2020.

Beslutet grundar sig i flertalet inställda eller ombokade föreställningar, bemanningssvårigheter samt problem med tekniska leveranser under den senaste tidens händelseutveckling kring coronaviruset.

Du som köpt biljett till någon föreställning eller arrangemang som blivit inställt eller framflyttat under denna period blir kontaktad av oss via mejl.

Om du köpt din biljett på Landskrona museum eller på teatern görs återköpet på museet.

Vi på Landskrona teater vill tacka vår publik för visad hänsyn och hoppas att vi ses snart igen!

——————————————————

Andersson Dance & Per Tengstrand – mästerligt möte som skapar magi.

Alae är ett konstnärligt möte mellan koreografen Örjan Andersson och den New York-baserade pianisten Per Tengstrand, en av Sveriges mest framgångsrika musiker på de internationella konsertscenerna. Örjan, som också alldeles nyligen skapat Mozarts Requiem för Skånes Dansteater och Malmö Opera, har i utformandet av Alae haft Pers Beethoven-tolkningar som utgångspunkt, och föreställningen har sedan vuxit fram genom samtal och diskussioner dem emellan: ”Pers liv med sonaterna och de bilder och minnen dessa frammanar under framföranden runt om i världen har blivit ett arbetsmaterial för mig och dansarna,” säger Örjan Andersson. ”Jag är intresserad av hur vi lyssnar på musik och vad bilden gör med lyssnandet.” Under 2020 firar hela musikvärlden Ludwig van Beethovens 250-årsjubileum – Andersson Dance beger sig därför ut på en internationell turné med dansverket Alae. Men först ett par stopp i Sydsverige.

Koreografi: Örjan Andersson Musik: Ludwig van Beethoven Piano: Per Tengstrand Dansare: Ida ”inxi” Holmlund, Javier Perez och Jernej Bizjak Kostymdesign: Bente Rolandsdotter

Föreställningens längd: ca en och en halv timme (inkl. paus)

Biljettpris: 300:- ordinarie; 250:- scenpass; 150:- ungdom under 26 år, köps på tickster.com

Plats  
Plats
Plats
Landskrona teater
Adress
Järnvägsgatan 2, 26131, Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
22MAJ fredag 22 maj 2020 19:00 - 21:00 Landskrona teater

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av