Dags för årets sommarfest i Karlslund

Område: Landskrona Plats: Pilängsrundeln 1 Kategori: Evenemang, För familjen, För barn och ungdom, Aktiviteter, Kunskap

Lördagen den 2 juni är det dags för sommarfest i Karlslund. Årets arrangemang bjuder på aktiviteter för hela familjen.

Förutom traditionella hoppborgar, ansiktsmålning och en clown som gör ballongdjur kommer man att kunna testa på bland annat tivolislägga, sumobrottning och boxningsmaskin. Räddningstjänsten kommer också finnas på plats för att visa sin verksamhet.

– Detta året har vi bokat in flera spännande aktiviteter som vi hoppas kommer uppskattas av besökare i alla åldrar, säger Kuhstrim Rahmani, ungdomssekreterare på Sektionen Fritid, individ- och familjeförvaltningen i Landskrona stad.

Besökarna kommer också få möjligheten att delta i olika workshops. Mini-kulturhuset LAB kommer exempelvis att hålla en workshop på temat ”lekar från förr”. Dessutom kommer uppträdanden med lokala artister att finnas med på schemat.

– Sommarfesten har lockat massor av besökare varje år. Den är en jättebra möjlighet för alla boende i Karlslundsområdet att träffas under festliga former, säger Kushtrim Rahmani.

I appen ”Ung i Landskrona” går det att läsa mer om sommarfesten, som hålls på Pilängsrundeln 1, kl 14-18 den 2 juni. Bakom arrangemanget står Sektionen Fritid i samarbete med Stena Fastigheter, Hyresgästföreningen, LAB, Grupp 194, Räddningstjänsten och Cityidrott.

För mer information:
Kushtrim Rahmani, sektionen Fritid, individ- och familjeförvaltningen Landskrona stad, 0709-47 03 16

Marcus Elgström, sektionen Fritid, individ- och familjeförvaltningen Landskrona stad, 0733-47 34 08

 

Plats  
Plats
Plats
Pilängsrundeln 1
Adress
Pilängsrundeln 1, 261 42, Landskrona
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Arrangör
Sektionen Fritid i samarbete med Stena Fastigheter, Hyresgästföreningen, LAB, Grupp 194, Räddningstjänsten och Cityidrott.
Telefonnummer

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Louise Jönsson