Den Musikal-iska Ön med Divertimento

Område: Landskrona Plats: Landskrona teater Kategori: Musik, Evenemang, Kultur, Show

Den Musikal-iska Ön, DivertimenTour Airlines flyger igen.

Möt Kristina från Duvemåla, Fantomen på Operan, Sandy och Danny, Maria, Lola och många fler i en historia som ni garanterat aldrig sett förut till tonerna av musikalhitsen som vi aldrig slutar att lyssna på.

Vad tror ni händer när en grupp musikal-karaktärer blir strandsatta tillsammans på en nästan öde ö? Detta frågar vi i Divertimento oss i år. Garanterat uppstår det konflikter, nya spännande möten och oväntade allianser. En hel del dramatik… och så kärlek förstås… DivertimenTour Airlines, det lilla flygbolaget som i fjol tog oss med på en resa igenom filmens förtrollade värld lyfter i år mot skyarna igen, bara för att strax tvingas nödlanda på en mystisk liten ö med en ensam kyrka. Här tar historien sin början…

Divertimento, Landskronakören med en särskild kärlek till teatern, bjuder i år på en sprudlande musikalföreställning med det mesta av det bästa från alla våra älskade musikaler – de från äldre årtionden såväl som de från mer modern tid.

Biljetter köps på tickster.com

Plats  
Plats
Plats
Landskrona teater
Adress
Järnvägsgatan 2, 26131, Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
28MAR lördag 28 mars 2020 19:00 - 21:00 Landskrona teater

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av