Familjelördag – Olga kastar lasso

Område: Landskrona Plats: Landskrona teater Kategori: För familjen, För barn och ungdom, Barnkultur, Teater

Barnmusikteatern Olga Kastar Lasso, från 5 år, bjuder på ett fartfyllt äventyr med den egensinnade Olga och naturbegåvade hästen Stefan.

Är det viktig att vinna tävlingar? Eller viktigast att vara med i dom? Olga vill självklart vinna första pris i lassotävlingen. Det visar sig tyvärr att Stefan är mycket bättre än hon är på lassokastning. Han kan väl hålla sig till munspelet som han brukar? Men så kommer Olga på en grej, och Olga och Stefan blir oslagbara!

Föreställningen spelade hösten 2018 för nästan 6000 besökare och hyllades av såväl recensenter som publik. Sveriges Radios recensent gav full pott med citatet ”Fullpoängare – 5/5 – inte minst tack vare musiken – jättefint!” medan Jönköpings-Posten skrev om ”igenkänning och humor i vilda västern för barn”.

Rollen som Olga görs av Hanna Schön medan hästen Stefan spelas av Kalle Malmberg. Systrarna Alice och Molly Andersson, också kända som ”två otrevliga flickor”, står för både musik och skådespel i pjäsen. Olga kastar lasso bygger på en bok av Helena Willis i fri dramatisering av Patrik Franke.

Biljetter köps på tickster.com

Plats  
Plats
Plats
Landskrona teater
Adress
Järnvägsgatan 2, 26131, Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
14DEC lördag 14 december 2019 14:00 - 15:00 Landskrona teater

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Louise Jönsson