Feeling: Buenos Aires – med Claudia Pannone och Orquestra Tangarte

Område: Landskrona Plats: Landskrona teater Kategori: Musik, Evenemang

Plats: Restaurangscenen

“Feeling” på Landskrona teater, restaurangscenen!

Vi bjuder in en intressant artist att vara kvällens mittpunkt, och skapar en tematisk helhet för alla sinnen! Vi får helt enkelt feeling tillsammans, och låter idéerna flöda!

Denna kväll är Orquesta Tangarte huvudpersoner, med besök från Argentina av den fantastiska Claudia Pannone. Temat för kvällen är Buenos Aires och i vanlig ordning på klubben Feeling så genomsyrar temat även samtal på scen, något kul på menyn, och en tematisk kväll sätts i hop.

Claudia Pannone är i Sverige för att genomföra en turné med Tangarte med anledning av att kompositören Piazzolla firar 100 år och vi ser fram emot att ta del av musik av Piazzolla, en förnyare -och fördjupare- av tangon, även i detta program på Landskrona teater.

Orquesta Tangarte är en argentinsk-svensk tangoorkester som grundades i Malmö 1999 av bandoneonisten Juanjo Passo med syftet att framföra och sprida tangomusiken från dess födelseplats, Rio de la Plata. Tangartes musik är framför allt den rioplatensiska tangon, med en stor och varierad repertoar från tangons olika stilar och epoker, och spelar både konserter och till dans.

Tangarte har genom åren uppträtt på tillställningar av vitt skilda slag, stort som smått: tangofestivaler, musikfestivaler, konserter och milongas från norr till söder i Sverige, Skandinavien och på en hel del olika platser runt om i världen. I somras gav de en fantastiskt varm och intensiv konsert på Slottsparkens scen i Landskrona.

SERVERING I ANSLUTNING TILL FÖRESTÄLLNINGEN. Restaurang Matscenen står för servering på Landskrona teaters arrangemang. Till föreställningar som ges på restaurangscenen behöver inte bordreservation göras, eftersom sittplats vid bord ingår i samtliga biljetter.

Plats  
Plats
Plats
Landskrona teater
Adress
Järnvägsgatan 2, 26131, Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
24NOV onsdag 24 november 2021 19:00 - 21:00 Landskrona teater

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av