Filmvisning: Sammys äventyr

Plats: Karlslundsbadet/Läktarbadet Kategori: För familjen, För barn och ungdom, Höstlovsaktiviteter, Film

Läktarbadet förvandlas till en biosalong! Se filmen Sammys äventyr - den hemliga vägen guppandes i en uppblåsbar flytstol.

Filmen startar kl. 14.00. Insläpp 30 min innan filmen börjar. 

Pris: 75 kr. Förköp på Karlslundsbadet. Biljetterna släpps 1 oktober. Begränsat antal platser. Först till kvarn. Obs! en vuxen måste vara med och ombytt i bassängen.

Om filmen 

När sköldpaddan Sammy kravlar sig till havet kort efter att ha kommit till världen på en strand i Kalifornien, hinner han både träffa och förlora Shelly - sitt livs kärlek.

På sin resa genom jordens oceaner, ger sig Sammy i kast med alla möjliga faror i hopp om att få möta Shelly igen. Tillsammans med sin bäste vän Ray ser han hur människor förstör vår planet - för att i nästa stund bli räddad av andra mer välvilligt inställda människor. Han slåss mot pirayor, undgår med nöd och näppe en rovfågel och letar efter en mystisk hemlig väg som ska ta dem snabbare runt jorden.

Och så en dag, efter att ha klarat alla äventyr helskinnad, finner han Shelly. Och det visar sig att hon inte har glömt honom heller!

Plats  
Plats
Plats
Karlslundsbadet/Läktarbadet
Adress
Idrottsvägen/Karlslundsvägen 12
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
02NOV lördag 2 november 2019 14:00 - 15:30 Karlslundsbadet/Läktarbadet
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Arrangör
Telefonnummer
Villkor  
Villkor
Prisinformation
75 kr

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Publicerat den av Louise Jönsson

Senast ändrad