Fredagskonsert: Fröken Elvis

Område: Landskrona Plats: Rådhustorget Kategori: Musik, Evenemang, Aktiviteter, Utomhus, Musik och kultur

Varje fredag i juli förvandlas Rådhustorget i Landskronas stadskärna till ett stämningsfullt sommartorg med kvällskonserter för upp till 500 personer i sittande publik inom ett avgränsat område. Konsertbiljetterna är kostnadsfria och kan inom kort bokas på www.ilandskrona.se/evenemang

Fröken Elvis är bandet som tolkar en av de största artisterna denna värld har sett och de gör det verkligen med den äran! Elvis Presleys låtskatt ställs i ny dager när den gestaltas av fem vänner som hittat en gemensam nämnare i The King of Rock n’ Roll.

Med nya och smarta översättningar av odödliga klassiker levererar Fröken Elvis ett förstklassigt underhållningspaket ingen blir besviken över. Tolkningarna framförs med en vördnad och respekt för originalen men är också helt egna versioner och det är där vi hittar essensen hos denna spelskickliga kvintett – covers framförda med en sådan originalitet att de enkelt skulle kunna tas för att vara egenskrivet material.

Fröken Elvis har sedan debutskivan ”Elvis på svenska” 2015 gått från klarhet till klarhet och via hyllade uppföljaren ”Kungen och vi” 2017 och omfattande turnerande är bandet taggade till tänderna på att äntligen få komma ut och möta sin publik igen. Sedan starten har de genomfört 200 spelningar i hela Sverige, i Finland och England och till och med Färöarna!

Efter ett år bestående av inga spelningar alls är Fröken Elvis nu redo att fortsätta sprida Elvis Presleys gospel och den 2 juli besöker de Landskrona för en spelning på Rådhustorget. Detta vill ni inte missa!

Landskrona stad värnar om att du som besökare ska få en trygg och säker evenemangsupplevelse

När vi från den 1 juni återigen har möjlighet att arrangera evenemang, så vill vi göra det på ett ansvarsfullt sätt för att minska risken för smittspridning. Du som besökare ska känna dig trygg och kunna se fram emot ett trevligt evenemang.

Vi har gjort anpassningar och förberedelser vilket bland annat innebär:

  • fler evenemangsvärdar på plats
  • anpassade avstånd mellan bänkar och stolar
  • information kring in- och utsläpp via värdar, skyltar eller högtalare

Vissa av våra evenemang erbjuder även kostnadsfri förhandsbokning. Detta anges i så fall där du hittar information om det aktuella evenemanget.

Ett tips är att komma i god till evenemangsplatsen för att undvika eventuell trängsel och köbildning.

Vi följer noga Folkhälsomyndighetens och regeringens restriktioner för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar .

Läs mer
Plats  
Plats
Plats
Rådhustorget
Adress
Rådhustorget, 261 31, Landskrona, Sverige
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
02JUL fredag 2 juli 2021 19:00 - 20:00 Rådhustorget
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Arrangör
Telefonnummer

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av