Fredagskonsert: Tarabband

Område: Landskrona Plats: Rådhustorget Kategori: Musik, Evenemang, Aktiviteter, Utomhus, Musik och kultur

Varje fredag i juli förvandlas Rådhustorget i Landskronas stadskärna till ett stämningsfullt sommartorg med kvällskonserter för sittande publik inom ett avgränsat område. Konsertbiljetterna är kostnadsfria och kan inom kort bokas på www.ilandskrona.se/evenemang

Tarabband är en Malmöbaserade grupp som tar sin publik på en multikulturell resa genom ljudlandskap som härstammar från Bagdad – via Paris och Medelhavet, en avstickare i Kairo för att sedan komma tillbaka till den skånska myllan.

Tarabband leds av karismatiska frontkvinnan Nadin Al Khalidi, som år 2001 flydde från krigshärjade Irak till Sverige, vars texter präglas av känslostormar och vikten av att hitta kärleken mellan alla kulturer. Bandets säregna folkmusik som mixar västerlandet med mellanöstern är medryckande och beroendeframkallande, en mix som hyllats av många.

Med två studioalbum och två livealbum i ryggen besöker Tarabband äntligen Landskrona. Fredagen 9 juli står de på Rådhustorgets scen och tro oss, det är verkligen på en livescen ni ska uppleva bandet!

Landskrona stad värnar om att du som besökare ska få en trygg och säker evenemangsupplevelse

När vi från den 1 juni återigen har möjlighet att arrangera evenemang, så vill vi göra det på ett ansvarsfullt sätt för att minska risken för smittspridning. Du som besökare ska känna dig trygg och kunna se fram emot ett trevligt evenemang.

Vi har gjort anpassningar och förberedelser vilket bland annat innebär:

  • fler evenemangsvärdar på plats
  • anpassade avstånd mellan bänkar och stolar
  • information kring in- och utsläpp via värdar, skyltar eller högtalare

Vissa av våra evenemang erbjuder även kostnadsfri förhandsbokning. Detta anges i så fall där du hittar information om det aktuella evenemanget.

Ett tips är att komma i god till evenemangsplatsen för att undvika eventuell trängsel och köbildning.

Vi följer noga Folkhälsomyndighetens och regeringens restriktioner för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.

Läs mer
Plats  
Plats
Plats
Rådhustorget
Adress
Rådhustorget, 261 31, Landskrona, Sverige
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
09JUL fredag 9 juli 2021 19:00 - 20:00 Rådhustorget
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Arrangör
Telefonnummer

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av