Hylander, Bäckman & Bark + Bloosblasters

Område: Landskrona Plats: Landskrona teater Kategori: Musik, Evenemang, Kultur, Teater, Musik och kultur

En legendarisk rock-trio gästar Landskrona teater denna afton. Tre artister som fyllt arenor och sålt guld och platina. Trion presenterar en låtskatt från 80- och 90-talet och historierna bakom dessa låtar samt ett knippe nya alster.

Dan Hylander: En av Sveriges största låtskrivare med otaliga hits, såsom ”Skuggor i skymningen” och ”Katalonien”, för att nämna några.

Py Bäckman: En av Sveriges främsta textförfattare och låtskrivare med mängder av populära kompositioner i bagaget, såsom ”Stad i Ljus” och ”Jag Lever”.

Janne Bark: Mest känd som Ulf Lundells gitarrist och högra hand i 40 år och fortfarande en viktig del i Uffes band. Dessutom en tredjedel av trion Triad med låten ”Tänd ett ljus”.

FÖRBAND: Bloosblasters

Det skånska kultbandet Bloosblasters har återförenats efter fem års uppehåll och fortsätter att vandra i Peps Perssons fotspår genom att bjuda på tung, men glad blues på skånska. Bloosblasters, som samarbetat med Peps många gånger – både på scen och i studion och håller den skånska bluestraditionen levande. Det blir originallåtar, såsom ”Mina barn e fina, dina barn e till besvär”, ”I vår familj” och ”Jag har dresserat min hund”. Och givetvis… ett gäng Peps-låtar.

Arrangör: Set The Stage – Entertainment

Vaccinationsbevis gäller här

Hjälp oss och ha biljett + vaccinationspass + legitimation redo

Landskrona Stad fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens direktiv och rekommendationer kring Covid-19. För allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare gäller vaccinationsbevis.

Plats  
Plats
Plats
Landskrona teater
Adress
Järnvägsgatan 2, 26131, Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
12FEB lördag 12 februari 2022 19:00 - 21:00 Landskrona teater
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Arrangör
Set The Stage – Entertainment
Telefonnummer

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av