Invigning, Jonas Högström, skulptur och Mats Rydstern, måleri

Område: Landskrona Plats: Landskrona Konsthall Kategori: Evenemang, Konst, Kultur, Aktiviteter

Jonas Högström arbetar med traditionella material som lera och brons. Han tycker om att skulptera människor och att uttrycka känslor. Att modellera människor och händelser blir för honom ett sätt att umgås. Andra motiv finner han ofta i det vardagliga. Berättelsen och titeln, som ofta har ett humoristiskt inslag, är viktiga och får skulpturen att ”lyfta”. Oftast ser vi Jonas bronsskulpturer i offentliga miljöer.

Mats Rydstern, med utbildning från både HDK och Valand, är en målare som i huvudsak arbetar med traditionell, föreställande karaktär som landskap, stilleben och porträtt. Under en period under 90-talet målade han även i en mer fri nonfigurativ tradition. Han är även en flitigt, anlitad porträttmålare av officiell karaktär. Mats finns representerad på muséer, Statens konstråd, regioner, kommuner etcetera.

Fritt inträde för Landskrona konstförenings medlemmar samt för barn under 18 år. Övriga: 25 kr

Landskrona Stad följer Folkhälsomyndighetens direktiv och rekommendationer kring pandemin. Här kan du läsa mer om den aktuella situationen.

Plats  
Plats
Plats
Landskrona Konsthall
Adress
Slottsgatan, 26131, Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
05FEB lördag 5 februari 2022 13:00 - 13:30 Landskrona Konsthall
Kontaktinformation  
Kontaktinformation

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av