Jesperspexet presenterar Ottar

Område: Landskrona Plats: Landskrona teater Kategori: Teater

Elise “Ottar” Ottesen-Jensen stretar som vanligt med sin dagliga dos folkbildning, men svenska folkets okunskap är inte det enda problemet som hon står inför.

Allt Ottars prat om sexualhälsa och fri kärlek är definitivt inte i tidens anda, men i det patriarkala 1930-talets Sverige kan lite preventiva medel allt vara på sin plats. Ottars kamp mot förtryck och ignorans tar henne på en spännande resa genom Sverige. Där möter hon allt från rabiata riksdagsmän till betuttade bönder, men det är som hon brukar säga, vill Ottar ha något gjort, får Ottar göra det själv! Allt detta, och mycket mer, när Jesperspexet nu sätter upp det nyskrivna Jesperspexet om Elise Ottesen-Jensen!

Jesperspexet är ett äkta lundensiskt spex, som startades redan 1966 med en hejdundrande föreställning av ”Den flygande holländaren”. Föreningen är uppdelad i flera sektioner som samarbetar för att skapa magi. Just nu utgörs Jesperspexet av ungefär 100 medlemmar, som tillsammans jobbar fram ett spex under fem intensiva veckor i januari och februari.

Biljetter köps på tickster.com

Plats  
Plats
Plats
Landskrona teater
Adress
Järnvägsgatan 2, 26131, Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
20SEP fredag 20 september 2019 19:30 - 21:30 Landskrona teater
21SEP lördag 21 september 2019 14:30 - 16:30 Landskrona teater

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.