Jul i gemenskap

Område: Landskrona Plats: Landskrona församlingshem Kategori: Evenemang, Jul

Många av oss har en klar bild över hur julen borde vara, inte minst på grund av det vi ser i traditionella och sociala medier. I den bilden spelar ofta gemenskap och traditioner en central roll. Att inte ha någon att vara med kan därför vara extra jobbigt under julen, även om det i vanliga fall känns okej.

Jul i gemenskap riktar sig till dig som vanligtvis firar jul ensam och skulle vilja dela högtiden med andra! Att delta är gratis men en biljett behövs. Denna hämtar du i vår församlingsexpeditionen från och med den 6 december. Biljetterna är först till kvarn. Varmt välkomna!

Svenska kyrkan följer de riktlinjer och rekommendationer som finns från myndigheter och Folkhälsomyndigheten. På grund av detta kommer antal biljetter vara begränsade till under 100.

Kostnadsfritt, men biljett krävs.
Finns att hämta i församlingens expedition från den 6 december. Expeditionen har öppet måndag-torsdag 10.00-12.00 och 13.00-15.00, samt fredagar 10.00-12.00

Plats  
Plats
Plats
Landskrona församlingshem
Adress
Artillerigatan 2,, 261 33, Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
23DEC torsdag 23 december 2021 11:30 - 14:00 Landskrona församlingshem
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Arrangör
Svenska Kyrkan

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av