Kartan över oss OBS! Inställt

Område: Landskrona Plats: Landskrona teater Kategori: Evenemang, Kultur, Aktiviteter, Teater, I city

Kära publik!

Kulturförvaltningen och Landskrona teater har fattat beslut om att tillfälligt göra uppehåll i den publika verksamheten. Inga föreställningar eller andra publika arrangemang kommer att äga rum under perioden fram till den 31 maj 2020.

Beslutet grundar sig i flertalet inställda eller ombokade föreställningar, bemanningssvårigheter samt problem med tekniska leveranser under den senaste tidens händelseutveckling kring coronaviruset.

Du som köpt biljett till någon föreställning eller arrangemang som blivit inställt eller framflyttat under denna period blir kontaktad av oss via mejl.

Om du köpt din biljett på Landskrona museum eller på teatern görs återköpet på museet.

Vi på Landskrona teater vill tacka vår publik för visad hänsyn och hoppas att vi ses snart igen!

—————————————————-

Kartan över oss är en GPS-baserad vandring genom staden men även genom det inre landskap som uppstår när vi försöker tänka på framtiden. Verket upplevs genom din egen mobil och dina egna hörlurar. Mobilen behöver ha tillgång till internet och GPS. Du får instruktioner i hörlurarna om vart du ska gå, vad du kan lägga märke till, vad du ska göra med mera. Det kan handla om att gå från startpunkten till en speciell affär, vidare till en bänk och så vidare. Genom de olika platserna som upplevs växer både kartan och berättelsen. Spelplatsen är Landskrona, där vi tillsammans ritar kartan över oss.

Vi samlas på Teatercaféet före och efter promenaden. Där hjälper teaterföreningen till med tekniken före start och deltagarna kan samlas och samtala om upplevelserna efteråt.

Föreställningens längd: ca en timme.

Biljettpris: fri entré.

Plats  
Plats
Plats
Landskrona teater
Adress
Järnvägsgatan 2, 26131, Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
25APR lördag 25 april 2020 15:00 - 16:00 Landskrona teater

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av