Landskrona Trädgårdsgille

Område: Landskrona Plats: Skulpturparken vid Konsthallen Kategori: Musik, Evenemang, Kultur, För familjen, Aktiviteter, Kunskap, Guidade turer, Natur, Workshop, Prova på
I år kommer Landskrona Trädgårdsgille bjuda på en spännande blandning av gammalt och nytt, och vara anpassat efter rådande riktlinjer. Evenemangets höjdpunkt – de flytande trädgårdarna i Citadellets vallgrav – kommer att finnas med även i år.
Det kommer att bli många nya roliga programpunkter som digitala trädvandringar (hemifrån eller på plats i parken) och livesändningar från Rothoffs museikoloni. Vi satsar på digitala lösningar och mindre workshops med föranmälan och en begränsning på 20 deltagare.
Den traditionella trädgårdsmarknaden på gillet har i samråd med Landskrona trädgårdssällskap fått ställas in på grund av att det är svårt att hålla avstånd mellan besökarna på en marknadsyta. Vi lovar att återkomma med en fantastisk trädgårdsmarknad nästa år!
Plats  
Plats
Plats
Skulpturparken vid Konsthallen
Adress
Slottsgatan, 261 31 Landskrona, Sweden
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
07AUG fredag 7 augusti 2020 0:00 - 0:00 Skulpturparken vid Konsthallen

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av