Le Pont

Område: Landskrona Plats: Landskrona teater Kategori: Evenemang, Kultur, Teater

Le Pont (Bron) med Teater Punch
De känner inte varandra, har aldrig träffats. Men båda kom till bron samtidigt av samma anledning – för att hoppa.

Vi följer deras möte genom en mängd olika turer; kulturella och känslomässiga krockar, bråk, desperata spel och tårar. Kan de två överhuvudtaget mötas bakom fasaden av fördomar och förutfattade meningar? Har de båda – precis som många andra män – gått i fällan att det är lättare att stå ensam mot allt och alla än att uttrycka sina känslor och visa sig sårbar? Har en skev maskulin norm lätt dem in i en återvändsgränd? Kommer de att hoppa?
Le Pont är en surrealistisk och tragikomisk pjäs om ensamhet, klasskillnader och självmord. Två medelålders män från olika sociala grupper möts i hur det är att vara människa, mitt på en bro mellan de ”rena” och de ”skitiga” stadsdelarna.
Le Pont, som är skriven av belgaren Laurent van Wetter, hade svensk urpremiär i November 2015 av Teater Punch i svensk översättning av Aslög Hildebrand och Jacques Cappelle.

Längd: 75 minuter
Ålder: 15+

Regi: Åsi Hildebrand
På scen: Jonas Holmkvist, Christian Eldstig
Scenografi: Magnus P Matthis
Ljud & Ljus: Emil Cederslätt

 

Biljetter köps på tickster.com.

Plats  
Plats
Plats
Landskrona teater
Adress
Järnvägsgatan 2, 26131, Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
23NOV fredag 23 november 2018 19:00 - 21:00 Landskrona teater

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.