Litterärt gästabud med Mikael Niemi och Sara Paborn

Område: Landskrona Plats: Landskrona stadsbibliotek Kategori: Evenemang, Kultur, Aktiviteter, Möte

Kom till dukat bord och lyssna till författarna Mikael Niemi och Sara Paborn, som presenterar sina senaste romaner Koka björn och Blybröllop! Mikael Niemi, (1959) fick med romanen Populärmusik från Vittula ett sällan skådat genombrott och boken belönades med Augustpriset samt Tidningen Vi:s litteraturpris. Hans senaste roman Koka Björn är en spännande och samtidigt rörande kriminalroman. Sara Paborn (1972) har tidigare utkommit med romanerna Släktfeber och Tuppen och havet. Hennes senaste roman Blybröllop är en humoristisk äktenskapsthriller och gastkramande giftmordsdrama om bibliotekarien Irene som fått nog.

Biljetterna till Litterärt gästabud kostar 200 kronor (inklusive mat och dryck). Förköp på stadsbiblioteket för Biblioteket Vänners medlemmar från och med 24 september och för allmänheten från och med 1 oktober. Arr: Landskrona bibliotek och Bibliotekets Vänner.

Foto: Samuel Unérus.

Läs mer
Plats  
Plats
Plats
Landskrona stadsbibliotek
Adress
Regeringsgatan 13, 261 36, Landskrona, Sverige
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
26OKT fredag 26 oktober 2018 18:00 - 21:00 Landskrona stadsbibliotek
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Arrangör
Landskrona stadsbibliotek
Telefonnummer

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.