LJUSET

Område: Landskrona Plats: Landskrona Kategori: Evenemang, Konst, Kultur, För familjen

En solkatt, en strålkastare, en dansande skugga. Känslan av ett blänkande hav, ett juleljus. I höst och vinter bjuds Landskronabor och besökare in att uppleva och delta i ett sprakande ljusevenemang.

Välkomna till Ljuset i Landskrona. Med start den 10 oktober visas ljusinstallationer och utställningar på flera olika ställen i staden. Konst, film och design på internationell nivå går hand i hand med workshops, lek och experimentlusta när Landskronaborna blir medskapare av en upplyst stad. Bland annat kommer det att visas video- och ljuskonst av konstnärer från världens alla hörn på en 16 kvm stor LED-vägg i centrum, såväl som i parker och på husfasader i stadskärnan. Missa inte den virtuella lådan på Rådhustorget!

Det arrangeras även program och workshops på temat under perioden. Ta en titt här i evenemangskalendern för att hitta något som passar just dig!

Läs mer
Plats  
Plats
Plats
Landskrona
Adress
Landskrona, Sweden
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
10OKT lördag 10 oktober 2020 0:00 - 0:00 Landskrona

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av