Nathalie ”Nattid” Danielsson gästar ny talkshow under sommar i Lagunen

Område: Landskrona Plats: Stranden vid Lagunen Landskrona Kategori: Evenemang, För barn och ungdom, Show, I city

Nathalie ”Nattid” Danielsson gästar Cityidrotts nya talkshow den 18 juli!

Nathalie är en av Sveriges största influencers och äger ett av Sveriges största konton på musikappen Tik Tok med över 2,5 miljoner följare och kommer under hösten släppa sin första bok.

Nathalie kommer vara med i Cityidrotts nya talkshow på stora scenen nere på Lagunen den 18 juli där även artisten Lisa Ajax kommer uppträda.

Eventet är helt gratis och barn och ungdomar har även chansen att träffa Nathalie i en ”meet and greet”. Är ca kl. 18.20

– Vi vill göra ett annorlunda koncept i år med att kombinera en talkshow tillsammans med konsert där vi kommer ta upp ämnen som psykisk ohälsa och livet med sociala medier där både ungdomar och föräldrar ska kunna vara med delaktiga.

Vi får fler och fler ungdomar som hör av sig till oss och vi ser att psykisk ohälsa ökar och detta blir ett sätt för oss att prata till ungdomar på ett annat sätt och belysa ämnet så att de ska förstå.

Gratis att delta!

 

Läs mer
Plats  
Plats
Plats
Stranden vid Lagunen Landskrona
Adress
Selma Lagerlöfsväg, 261 31 , Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
18JUL torsdag 18 juli 2019 17:40 - 18:30 Stranden vid Lagunen Landskrona
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Arrangör
Cityidrott

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.