Oslipat med Josefin Johansson

Område: Landskrona Plats: Landskrona teater Kategori: Show

Josefin Johansson är en sann glädjespridare. När hon berättar om sina öden och äventyr är det som att få uppleva en generationsgeneration genom komedifiltret. Hennes moderna igenkänningshumor får liv av ett sällan skådat sinne för detaljer. Josefin blev utsedd till bästa kvinnliga komiker på Svenska standupgalan 2018. Josefin startade karriären i Pang Prego i P3 och syns nu som programledare i Är du smartare än en femteklassare? på SVT. Däremellan har hon medverkat i fler humorproduktioner än en mellanstadieelev kan räkna till.

Thomas Oredsson är ansedd som en Nestor i standupbranschen. Han var med från allra förstaa början när standupen kom till vårt land. 72 år gammal är han inte i närheten av att pensionera sig utan uppträder regelbundet på Norra brunn och andra klubbar. Få komiker är lika självklara och trygga på scen, och det gör att hans bitska skämt kan kännas extra snärtiga när de hugger som en storgädda i en lugn inlandsjö.

Christoffer Nyqvist befinner sig i andra änden av åldersspektrat gentemot Thomas. Förra året tog han studenten. Men han har ändå redan hunnit utmärka sig som en extra kul och kreativ komiker på Stockholms scener.

Biljetter köps på tickster.com

Plats  
Plats
Plats
Landskrona teater
Adress
Järnvägsgatan 2, 26131, Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
04APR torsdag 4 april 2019 20:00 - 22:00 Landskrona teater

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.