Portionen under tian – Bra mat för dig, din plånbok och planeten -Borstahusen Live

Område: Borstahusen Plats: Borstahusens kapell Kategori: Evenemang, Kunskap, Möte

Kan man äta mat som är snäll mot både kroppen, miljön och plånboken? Hanna Olvenmark är dietist och driver Sveriges största blogg om hälsosam och plånbokssmart mat vid namn www.undertian.com. Varje vecka publicerar hon enkla och goda recept på max 10kr (!) per portion, veckomenyer och inköpslistor. Den 10 februari gästar Hanna Borstahusen Live med sin populära föreläsning och ger oss konkreta tips på hur vi kan spara pengar och tid samtidigt som vi äter god, nyttig och klimatsmart mat. Vi få även veta hur hon gjorde för att nå ett av sina största mål – att vandra till Mount Everest Base Camp.

Läs mer om Hanna Olvenmark på www.undertian.com

Följ henne gärna på Instagram “Portionundertian”
Under kvällen kommer det också finnas möjlighet att köpa Hannas bok “Portionen Under Tian: Bra mat för dig, plånboken och planeten” som släpptes i december 2018.

Det kommer att bjudas på mingelmat och alkoholfria drinkar (allt är klimatsmart såklart). Kvällen kostar 60kr som betalas på plats, vi tar både kontant och Swish.

 

Plats  
Plats
Plats
Borstahusens kapell
Adress
Övre gatan 104 (med ingång från Norra Fiskehamnsgatan), 26161, Borstahusen
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
10FEB söndag 10 februari 2019 17:00 - 19:00 Borstahusens kapell
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Arrangör
Svenska kyrkan – Landskrona församling

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.