Slick

Område: Landskrona Plats: Landskrona teater Kategori: Evenemang, Dans, Show

En dansperformance som slagit knockout på publiken runt om i landet! Sofia Södergård äntrar scenen transformerad till dragkingen Qarl Qunt. Vi får följa med på hans fjärde världsturné både på och bakom scenen. Qarl har det fastaste handslaget och tycker att få saker går upp mot att pickla grönsaker. Med intresse för makt och sexualitet bjuder han på en crossoverföreställning som landar mitt emellan kabaré och performance.

Sofia Södergård är utbildad på klubb- och streetdance-scenen i New York, Balettakademien Stockholm och Stockholms Dramatiska Högskola. Hon är en av grundarna till danskompaniet P*fect som bland annat setts på Sadler’s Wells i London, Melodifestivalen, Juste Debout i Paris samt som förband till Lady Gaga. Sofia har bland annat koreograferat systrarna Kronlöfs senaste föreställning De redan frälsta och Farnaz Arbabis Angels in America på Dramaten.

Föreställningens längd: ca 55 minuter (ingen paus)

Biljettpris: 195:- ordinarie; 145:- scenpass; 100:- ungdom under 26 år

Läs mer
Plats  
Plats
Plats
Landskrona teater
Adress
Järnvägsgatan 2, 26131, Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
17OKT lördag 17 oktober 2020 19:00 - 19:55 Landskrona teater
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Arrangör
Landskrona musik och teater

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av