Söndagsklubben löser mysterier i kyrktornet! - INSTÄLLT!

Plats: Sofia Albertina kyrka Kategori: Evenemang, Aktiviteter

Det är något som är på gång i tornrummen i Sofia Albertina kyrka. Under vissa av högmässorna händer saker – något har tuggat på oblaterna, bilder i ramar försvinner och ibland saknas det vatten i dopfunten. Det går också rykten om att en skatt finns gömd i kyrkan och att församlingen behöver hjälp att hitta den. I flera år har församlingen stått ut med de märkliga händelserna samtidigt som man har letat efter skatten. Man tror att de märkliga händelserna och skatten kan ha något med varandra att göra, men det behövs hjälp av Söndagsklubben!

Söndagsklubben består av detektiver mellan 4-10 år som under vissa högmässor hjälper till att lösa mysterier – – allt för att komma närmare och närmare den gömda skatten i tornet. Under en del av mässan smyger detektiverna iväg tillsammans med våra pedagoger och får uppdrag att lösa i kyrktornet. Efter mässan serveras plättar och sylt till samtliga barn.

Inge anmälan krävs. 

Evenemanget är INSTÄLLT!

Den 24 nov och 1 dec.

Plats  
Plats
Plats
Sofia Albertina kyrka
Adress
Kungsgatan 9, 261 31 Landskrona
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Arrangör
Svenska kyrkan, Landskrona församling
Villkor  
Villkor
Prisinformation
Fritt inträde
Åldersgräns
För alla åldrar

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Lotta Stjerndahl