SoulTime – Latin HipHop

Område: Landskrona Plats: Landskrona teater Kategori: Musik

Soulmusik är väl i grunden något där känslan, själen, är med. Och det är den ju i alla genrer, inte minst i den latinamerikanska traditionen. Så den här gången låter musikerna influenser från modern latin hiphop krydda SoulTime.
De gästande musikerna är erfarna rävar och har alla digra meritlistor.

DANIEL FRIDELL är både musiker och producent. Han är mångsidig och såväl spelar som producerar soul, jazz, funk,
hip hop, pop, cumbia, reggae, tango, balkanmusik och progressiv jazz-rock. Han gör jobb över hela Europa och av och till i USA. Han var i somras en av musikerna med Eric Gadd på Landskronakarnevalen. Han har även gett ut en soloplatta, Studio Tan, med medverkan av bland andra Rigmor Gustafsson, Nils Landgren, Per Lindvall mfl.
På bas och sång hör vi GUSTAV LJUNGQVIST från Helsingborg. Han har gästat SoulTime vid tre tidigare tillfällen bland annat med Sons of Soul. Han arbetar även som discjockey under namnet DJ G. Från spelningen med Sons of Soul känner SoulTime-publiken även igen BOOGIE CASTILLO som
rappar och sjunger. Under HX i somras gästade han Faela och var med i ”Så mycket tyngre” på Dunkers Sundstrappor.

Utöver gästerna så har vi ”husbandet”, bestående av P-O NILSSON på klaviatur och sång, samt PATRIK OHLSON ÖLANDER på gitarr. Den här gången förstärkta av lokalt välförankrade trummisen JOHAN HALLSTRÖM som spelar med bland andra The New old Stock Trio.
SoulTime-publiken mötte Johan i december.

Som kvällens ”rookie” är den lovande REBECCA BJÖRKLUND 15 år inbjuden och kommer att sjunga några låtar med bandet.

Biljetter köps på tickster.com

Plats  
Plats
Plats
Landskrona teater
Adress
Järnvägsgatan 2, 26131, Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
27FEB onsdag 27 februari 2019 19:00 - 21:00 Landskrona teater

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.