Spring Landskronas historia

Område: Landskrona Plats: Centrerat kring Citadell området i Landskrona Kategori: Evenemang, Sport och idrott, Aktiviteter

Berzerk är ett innovativt hinderlopp som låter historiens vingslag föra deltagarna tillbaka till förfluten tid.

Ett hinderlopp där du och dina lagkamrater springer genom Citadellets historia som lät uppföras av Kristian III av Danmark år 1559. Ni kommer ta er genom lera, vallgravar, samt unika hinder och utmaningar.

Banan kommer att utmana löparna både fysiskt och psykiskt och oavsett om man springer på elitnivå eller för första gången lovar vi en upplevelse utöver det vanliga. Deltagarna kommer att få historiskt kriga sig igenom en 4 km upp till 20 km lång bana med hela 30 hinder och nytt för i år är även en ny tävlingsklass.

Berzerk engagerar människor i olika åldrar och kulturer genom att skapa en oförglömlig upplevelse genom historiska Citadellet i Landskrona.

Så vänta inte med att anmäla er till Sveriges första hinderlopp för säsongen, det här kommer att bli en upplevelse ni sent kommer att glömma!

 

Läs mer
Plats  
Plats
Plats
Centrerat kring Citadell området i Landskrona
Adress
Citadellet, 261 31 Landskrona, Sweden
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
03OKT lördag 3 oktober 2020 9:00 - 16:00 Centrerat kring Citadell området i Landskrona
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Arrangör
Telefonnummer

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Precio Admin