Världens snabbaste Allsång – Lagunen

Område: Landskrona Plats: Stranden vid Lagunen Landskrona Kategori: Musik, Evenemang, För familjen, För barn och ungdom, För seniorer, I city

Förra året gästade Världens snabbaste allsång-gänget Lanskrona under SM-veckan på Lagunen, och den rekordstora publiken fick stranden att gunga. Den 3 juli återvänder de till Landskrona, denna gång med Nic Schröder i spetsen.

Världens snabbaste allsång är en rolig, musikalisk och galen blandning av allsång, karaoke, show och konsert som går rakt in i hjärtat.

Publiken följer allsångstexten via storbild (ja, för de som kan läsa) och sjunger/skriker/vrålar/galer till det fantastiska livebandet Elton Bolton. Allt under ledning av den karismatiske allsångsledaren Nic Schröder som peppar, guidar och tar hand om publiken mellan mixen av alla låtar.

Nic Schröder fick sitt genombrott som sångare i bandet Nic & the Family, vilka är mest är kända för låten Hej hej Monika från 2004 som röstats fram som sitt årtiondes främsta sommarplåga.

Som skådespelare har Schröder medverkat i filmen Hata Göteborg vilket resulterade i en Guldbaggenominering för Bästa manliga biroll 2007. Han har även hyllats för sin prestation i ”Kal P. Dal – En rockmusikal” där han axlade huvudrollen. Därutöver har han haft flertalet programledaruppdrag på SVT.

 

Läs mer
Plats  
Plats
Plats
Stranden vid Lagunen Landskrona
Adress
Selma Lagerlöfsväg, 261 31 , Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
03JUL onsdag 3 juli 2019 19:00 - 20:30 Stranden vid Lagunen Landskrona
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Arrangör
Landskrona stad
Telefonnummer

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.