Workshop – Teckna staden!

Område: Landskrona Plats: Landskrona museum Kategori: Evenemang, Konst, Kultur, Aktiviteter, Kunskap, Möte, I city, Prova på, Skapande, Utomhus

I juli bjuder muséet och biblioteket i Landskrona in er till två workshops i teckning, ledda av konstnärerna Olle Helin och Nan Embäck.

 Under två eftermiddagar strosar vi runt i centrala Landskrona, tecknar av vad vi ser och har spännande samtal om teckning. Eftermiddagarna kommer bestå av både kortare och längre uppgifter. Upptäck hur roligt det är att teckna och hitta nya sätt att ta er an tecknandet! Oavsett om ni har tidigare erfarenhet eller inte är ni välkomna att delta

Kursen sker utomhus lördag 10 juli och 17 juli kl 13-16. Vi träffas på Rådhustorget vid fontänen.
Vid regn flyttar vi inomhus till museets lokaler.

Max antal deltagare: 10 st/kurs. Ett tillfälle/person. Kurserna är gratis. Block ingår och det finns pennor att låna. Det går också bra att ta med eget teckningsmaterial. Ta gärna med något att sitta på. Vi bjuder på kaffe/te och kaka.

Anmälan och eventuella frågor till biblioteketvuxen.program@landskrona.se senast 7 juli. Ange namn och mobilnummer i anmälan. Om ni får förhinder – meddela så snart som möjligt så att fler får möjlighet att delta.

Olle Helin är utbildad vid Konstfack och Malmö konsthögskola. Nan Embäck har studerat vid Bergens konsthögskola, Kungliga konsthögskolan och Gerrit Rietveld Academie. Tillsammans har de tidigare hållit i kurser vid Munka Folkhögskola. De är båda baserade i Malmö, och har erfarenhet av teckning, måleri och skulptur.

Olle Helins hemsida: ollehelin.se

Nan Embäcks hemsida: nanemback.se

Läs mer
Plats  
Plats
Plats
Landskrona museum
Adress
Slottsgatan, 261 31, Landskrona, Sverige
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
10JUL lördag 10 juli 2021 13:00 - 16:00 Landskrona museum
17JUL lördag 17 juli 2021 13:00 - 16:00 Landskrona museum
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Arrangör
Landskrona museum
Telefonnummer

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av