HELA Landskrona

Var med och skapa evenemanget HELA Landskrona. En mässa och en mångfaldsvecka där Landskrona visar upp vilket engagemang och delaktighet det finns i staden. I Landskrona finns det plats för alla!

HELA Landskrona är två evenemang i ett; en mässa och en mångfaldsvecka. Här får organisationer möjlighet att visa upp sig och sin verksamhet på olika sätt. 

HELA Landskrona: Mässan

Den 23 september är första dagen av en vecka när Landskrona ska visa upp sin bästa sida. Den sida som visar vilket engagemang och delaktighet som finns här och som visar att i Landskrona finns plats för alla och att alla är välkomna! Mässan är på Rådhustorget kl. 10.00-16.00.

Landskrona stad och Hyresgästföreningen står som värdar för aktivitetsmässan den 23 september där alla idéburna organisationer och stadens verksamheter visar medborgarna vad som finns att göra i Landskrona och vilka mötesplatser det finns inom idrott, kultur och andra aktiviteter. 

HELA Landskrona: Mångfaldsveckan

I samband med mässan den 23 september startar HELA Landskronas första dedikerade vecka för mångfald. Under en hel vecka (23/9-1/10) kommer det att anordnas workshops, föreläsningar, teaterföreställningar, seminarier och öppet hus inom olika verksamheter. Alla föreningar och organisationer i Landskrona är välkomna att öppna upp sina lokaler för allmänheten, ordna aktiviteter, seminarier, föreläsningar med mera under denna vecka.

Vill er organisation medverka?

Det finns olika sätt för en organisation att medverka. Antingen enbart att vara med under HELA Landskrona: Mässan eller HELA Landskrona: Mångfaldsveckan men det går också att medverka i båda. Hur mycket ni vill engagera er och med vad bestämmer ni själv.

Anmälningstiden är slut. 

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.