HELA Landskrona

Var med och skapa evenemanget HELA Landskrona. En mässa och en mångfaldsvecka där Landskrona visar upp vilket engagemang och delaktighet det finns i staden. I Landskrona finns det plats för alla!

Landskrona stad, Hyresgästföreningen och Jämlik.nu samarbetar en gång till för att synliggöra den idéburna sektorn i Landskrona samt uppmuntra medborgarna att engagera sig i de olika verksamheterna som finns i Landskrona.

HELA Landskrona är två evenemang i ett; en mässa och en mångfaldsvecka. Här får organisationer möjlighet att visa upp sig och sin verksamhet på olika sätt. 

HELA Landskrona: Mässan 

Här kommer i vår uppdateringar om den kommande mässan. Alla idéburna organisationer är välkomna att medverka i mässan. Att stå i mässan kommer att vara kostnadsfritt och vi bjuder in alla medverkande organisationer att vara aktiva med sina synpunkter och att delta i de olika möten som ordnas kring HELA. Mässan går av stapeln lördagen den 22 september 2018.

HELA Landskrona: Mångfaldsveckan

I samband med mässan kommer vi att ordna mångfaldsveckan. Under en vecka kommer Landskrona att fyllas med olika evenemang som debatter, föreläsningar, öppet hus och mycket mer.  Alla organisationer är välkomna att ordna en punkt i programmet. Plats för aktiviteten kan vara var som helst i staden. I år är mångfaldsveckan är 23-29 september.

Vill er organisation medverka?

Det finns olika sätt för en organisation att medverka. Antingen enbart att vara med under HELA Landskrona: Mässan eller HELA Landskrona: Mångfaldsveckan men det går också att medverka i båda. Hur mycket ni vill engagera er och med vad bestämmer ni själv.

Alla idéburna organisationer är välkomna att vara med i projektgruppen. Projektgruppen ansvarar för planering, samordning och genomförande av HELA-Landskrona. Om ni vill vara med i projektgruppen kontakta

Helena Rasmusson, Hyresgästföreningen, 
helena.rasmusson@hyresgastforeningen.se

Ameli Frostell, Jämlik.nu, 
ameli.frostell@gmail.com

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.