Bad & stränder

I Landskrona finns det bad för alla väder. Här finns inomhusbad med utebassäng, friluftsbad och strandbad.

Vårt inomhusbad heter Karlslundsbadet och ligger inom Landskrona idrottsplats. Det är ett spännande familjebad med bassänger, vattenrutschbanor, grottor, bubbelpool, utebassäng, relaxavdelning och en välsorterad cafeteria. Karlslundsbadet är ihopbyggt med det äldre badet Läktarbadet. På Läktarbadet bedrivs främst simundervisning, en del motionssimning och vattengympa.

Citadellbadet, vårt stora friluftsbad, ligger nära centrum och fästningen, Landskrona Citadell. På badet finns hopptorn samt bassänger med renat saltvatten från Öresund. Flera OS-uttagningar och svenska mästerskap har hållits i den erkänt "snabba" 50-meters bassängen. Bassängerna är tempererade och håller cirka 25 grader.

I norra delen av kommunen intill skolan, finns ett lite mindre bad, Härslövs friluftsbad.

Väderobservationer på Cement

Vi har haft stora tekniska problem en längre tid med vår väderstation så därför har vi plockat bort informationen på hemsidan om väder och temperatur på Cement. Vi håller på att titta på andra alternativ och hoppas våren/sommaren 2020 kunna återkomma med nya väderobservationer. 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Karlslundsbadet
Idrottsvägen 9 / Karlslundsvägen 12
0418-47 30 10

Läktarbadet 
Idrottsvägen 9 / Karlslundsvägen 12 
0418-47 30 10

Citadellbadet
Badhusgatan
0418-77 79 50 (sommartid)

Härslövsbadet
Mejerigatan, Härslöv
0418-196 15 ( LS kansli)

Senast uppdaterad av Louise Jönsson