Bassänger och bastu på Karlslundsbadet

Karlslundsbadet har flera olika bassänger och bastutyper som passar olika åldrar. Här finns motionsbassäng, barnpool, varmpool, bubbelpool och utebassäng.

Två damer sitter i en bubbelpool

Pool

Äventyrsbadet 

I äventyrsbadet får du uppleva strömmar, rutschbanor, jetstream och under-vattensbubblor. Du kan även passa på att simma ett par längder och stärka din kropp i 25-metersbassängen. Det finns även en utomhuspool som är härligt uppvärmd även på vintern.


Barnpool

I barnpoolen bubblar, plaskar och stänker man i 34 grader. Som förälder har du lätt överblick på dina barn.


Varmpool

Vår mysiga varmpool bubblar i en temperatur på ca 34 grader. Koppla av en stund med vännerna.


Bubbelpool 

Koppla av en stund mellan omgångarna i vattenrutschbanan med vår bubbel-pool som håller ca 36 grader. Vattenstrålarna i poolen hjälper till att mjuka upp stela nackar och ryggar.

Bastu

Att basta är inte bara ett sätt att slappna av. Det finns även fördelar för hälsan som till exempel att det kan lindra vissa sorters ledbesvär. Är man stel i nacke och rygg kan stelheten minska.


Ångbastu 

Efter dina längder i bassängen kan du koppla av i ångbastun eller Turkisk bastu som det även kallas. Ångbastun består av fuktig luft och den höga luftfuktigheten gör att man svettas mer.


Torrbastu 

Torrbastun eller som den även brukar kallas Finsk bastu håller högre temperatur än ångbastun. Vi har en torrbastu för damer och en för herrar.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Besöksadress
Idrottsvägen 9 / Karlslundsvägen 12
261 42 Landskrona

Reception
0418-47 30 10
karlslundsbadet@landskrona.se

 

Senast uppdaterad av Louise Jönsson