Lill-Olas

Lill-Olas är mer än bara en badstrand. Det är även ett populärt friluftsområde i underbar natur vid Öresund.

Vattnet här är ganska långgrunt och lämpar sig väl för barn, men det finns även brygga för den som vill ta sig ett djupare dopp. Bryggan sträcker sig 210 meter från strandkanten och avslutas med ett brett härligt soldäck. Bryggan är öppen året runt, belyst och tillgänglig även för personer som har något fysiskt funktionshinder. Hiss finns. Sola kan du göra antingen ute på bryggan, i sanden eller på gräs högre upp från strandkanten.

Motion och aktiviteter

För att göra badvistelsen ännu roligare är badplatsen utrustad med flera grejor som inbjuder till lek.

I området finns också ett motionsspår och utegym. Vill du promenera lite längre kan du gå längs Skåneleden som passerar här igenom och fortsätter längs kusten mot Fortuna strand. Ett stenkast från detta kan du också spela äventyrsgolf eller golf på området för camping och stugby. Läs mer om Mötesplats Borstahusen.

Badkolonin

Badkolonin är en större stuga som ligger mitt i detta vackra friluftsområde. Stugan är populär bland stadens fritids och förskolor. Hit åker de med sina barn några dagar under sommaren för att kunna ta del av områdets naturupplevelser. Lokalen bokas via Puls arena och hyrs endast ut till förskolor och skolor samt till konferenser. Ingen alkohol är tillåten i lokalen.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakta oss  
Kontakta oss

KUNDTJÄNST TEKNISKA AVDELNINGEN

Telefontid
Måndag-fredag kl. 08.00-12.00
0418-47 04 00

För alla frågor gällande vägar,
trafik, tillstånd, parkering, parker,
stränder, offentliga toaletter, bad-
och idrottsanläggningar samt 
vandringsleder.

Kontakt  
Kontakt

Mötesplats Borstahusen
Reception
0418-108 37
Hemsida

Senast uppdaterad av Louise Jönsson