Cement

Badstranden Cement ligger vid Borstahusens hamn och är en av de livligare badstränderna. Ungdomarna håller gärna till här men den långa piren, restaurangerna och fiskaffären lockar även andra besökare.

Piren avgränsar hamnen och badstranden. Här ligger många och solar. Längst ut på piren finns en rutschkana. En bit ut i vattnet finns också en hoppflotte. Vill du inte sola på piren så finns längs stranden både sand och gräs att ligga på. För de mindre barnen finns en lekplats.

Lekfontän

Fontänen är ur funktion tillsvidare. Moton är i sönder. Beräknas åter vara i bruk till våren.

En lekfontän är placerad mitt på lilla pirarmen närmast land. Fontänen går inte igång automatiskt utan vill du leka startar du fontänen med ett sms. Skicka 1234bl till telefonnummer 0733-47 48 62. Fontänen är då igång i 30 min.

Vill du veta hur vädret är på Cement just nu?

Om Du skickar SMS till 72550 och anger texten ”VÄDER LANDSKRONA” kommer ett SMS tillbaka med väderuppgifterna just nu från Cement i Landskrona. SMS-tjänsten kostar 5 kronor.

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.