Cement

Badstranden Cement ligger vid Borstahusens hamn och är en av de livligare badstränderna. Ungdomarna håller gärna till här men den långa piren, restaurangerna och fiskaffären lockar även andra besökare.

Piren avgränsar hamnen och badstranden. Här ligger många och solar. Längst ut på piren finns en rutschkana. En bit ut i vattnet finns också en hoppflotte. Vill du inte sola på piren så finns längs stranden både sand och gräs att ligga på. För de mindre barnen finns en lekplats.

Vill du veta hur vädret är på Cement just nu?

Om Du skickar SMS till 72550 och anger texten ”VÄDER LANDSKRONA” kommer ett SMS tillbaka med väderuppgifterna just nu från Cement i Landskrona. SMS-tjänsten kostar 5 kronor.

Vi har haft stora tekniska problem en längre tid med vår väderstation så därför har vi plockat bort informationen om väder och temperatur på Cement. Vi håller på att titta på andra alternativ och hoppas våren/sommaren 2020 kunna återkomma med nya väderobservationer. 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakta oss  
Kontakta oss

KUNDTJÄNST GATA & PARK

Telefontid
Måndag-fredag kl. 08.00-12.00
0418-47 04 00

För alla frågor gällande vägar,
trafik, tillstånd, parkering, parker,
stränder, offentliga toaletter och 
vandringsleder.