Landskrona ishall öppnar för säsongen

?? DSCF1511.jpg

Nu är det dags att leta upp och damma av dina skridskor. Lördagen den 1 oktober är du välkommen till Landskrona ishall för att inleda skridskosäsongen. Gratis entré.

Ett tecken på att hösten är här är när ishallen öppnar för allmänheten och det brukar ske första helgen i oktober. Så även i år. Lördagen den 1 oktober är det säsongspremiär för allmänhetens åkning i Landskrona ishall. Med allmänhetens åkning menas att vem som helst kan åka skridskor utan att vara med i en klubb.

Ishallen är öppen för allmänheten på lördagar och söndagar kl. 11.00-12.30.

Under några helger i höst anordnar stadens konståkningsföreningar och hockeyförening tävlingar, uppvisningar eller cuper och då stängs hallen för allmänheten. Aktuella datum då ishallen är stängd för allmänheten finns på hemsidan, www.landskrona.se/ishall.

Under loven kommer det som vanligt bli utökade öppettider för allmänheten.

Uthyrning av skridskor

Skridskoåkning är en rolig och billig familjeaktivitet då det i Landskrona är gratis att åka. Ta med egna skridskor eller hyr för en billig peng, 30 kr. I priset ingår även hjälm.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.