Boka idrottslokal

Teknik- och fritidsförvaltningen i Landskrona stad tilldelar tider åt föreningar, privatpersoner eller andra kunder i kommunala idrottsanläggningar.

Några bokningbara anläggningar är idrottsplatser, sporthallar, gymnastiksalar och ishall. Lokalerna är lämpliga för olika verksamheter. Hör av dig till uthyrningen med dina önskemål. Det går bra att boka vissa strötider men vanligast är att abonnemangsboka, det vill säga boka återkommande tider för en hel säsong. Hall går inte att boka för barnkalas.

All uthyrning sker enligt fastställda principer för fördelning av tränings- och tävlingstider samt arrangemang. Här finns en prioritetsordning av verksamheter.

Samtliga inomhuslokaler är stängda för ordinarie träningsverksamhet 1 maj—31 augusti. Hallarna går åter att boka från och med 1 september.

Boka idrottshall online

Vill du och dina kompisar lira innebandy tillsammans eller kanske spela badminton? Nu har vi börjat med onlinebokning för privatpersoner i några av våra idrottshallar. De hallar som du har möjlighet att söka efter lediga tider i och boka tider i online är:

I dessa hallar kan du till exempel spela innebandy, tennis, badminton, fotboll och basket. 

Barnkalas i idrottshall

Idrottshallarna kan inte bokas för barnkalas.

Boka lokal direkt på webben

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Louise Jönsson