Driftsupplysningar

Här får du information om det pågår arbete vid, på eller i en anläggning som kan innebära kortare eller längre störningar för verksamheten eller dina möjligheter till nyttjande av anläggningen.

7/6. Pågående arbete, Saxåbron, Tillfälligt avstängd bro

Landskrona stad har fått beviljat ett LONA projekt där statliga bidrag till lokala naturvårdsprojekt medfinansierar genomförandet av detta projekt. 

Den gamla träbron vid Saxån i Häljarp har rivits ner och ska renoveras. Vi försöker göra arbetet så smidigt som möjligt men nu är det avspärrat att komma över vattendraget. Marken behövde vara hård för arbetsfordon, därför blev arbetet av nu. Följ Landskronavägen mellan Klintkärrvägen och Plastgatan för alternativ väg.
Arbetet beräknas vara klart under juli månad.

Koordinater dit är WGS84 decimal (lat, lon)55.855162, 12.926595.

-----------------------------------------------------------

4/5. Kustväg tillfälligt avstängd, Ven

På grund av rasrisk så är kuststräckan i norra delen av Ven tillfälligt avstängd. Det finns ingen prognos för tillfället, men vi uppdaterar när vi vet mer.

-----------------------------------------------------------

29/3. Utsiktsplats Fyrbacken på Ven är avstängd!

På grund av underminerad mark har beslut tagits att stänga av utsiktsplatsen Fyrbacken på Ven. Vi kommer att bygga staket för att förtydliga att det är avstängt.

Naturens krafter är hårda. Åtgärden är för allas säkerhet. 

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Drift & underhåll idrottsanläggningar
Henrik Hendin
0418-47 04 63
henrik.hendin@landskrona.se

Underhåll spontanläggningar
(motionsspår, skatepark, utegym)
Jonas Nilsson
0418-47 04 74
jonas.nilsson@landskrona.se