Driftsupplysningar

Här får du information om det pågår arbete vid, på eller i en anläggning som kan innebära kortare eller längre störningar för verksamheten eller dina möjligheter till nyttjande av anläggningen.

13/11. Lill-Olas motionsslinga avstängd t o m måndag 19 november.

Lill-Olas motionsslinga är avstängd då nedre delen är helt utan belysning på grund av vandalisering. Arbetet skulle blir klart fredag den 16/11 men blir fördröjt. Slingan beräknas öppna åter under eftermiddagen måndagen den 19/11.

-----------------------------------------------------------

5/9. Arbete pågår, Lill-Olas motionsslinga.

Ett grävningsarbete för ny belysning längs motionsslingan pågår. Arbetet startas från utegymmet i söder och går norrut. Extra trafik och oljud kommer att förekomma. Vi uppskattar hänsyn mot arbetande maskiner, det kan vara trångt på slingan. Tillfällig avstängning kan påträffas.

-----------------------------------------------------------

29/3. Utsiktsplats Fyrbacken på Ven är avstängd.

På grund av underminerad mark har beslut tagits att stänga av utsiktsplatsen Fyrbacken på Ven. Vi har byggt staket för att förtydliga att det är avstängt.

Naturens krafter är hårda. Åtgärden är för allas säkerhet. 

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Drift & underhåll idrottsanläggningar
Henrik Hendin
0418-47 04 63
henrik.hendin@landskrona.se

Underhåll spontanläggningar
(motionsspår, skatepark, utegym)
Jonas Nilsson
0418-47 04 74
jonas.nilsson@landskrona.se